П`ятниця, 17.05.2024, 11:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Науково-методичний відділ Сумського ОІППО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2010 » Лютий » 24 » Відбувся обласний науково-практичний семінар для вчителів біології
09:33
Відбувся обласний науково-практичний семінар для вчителів біології

17 лютого 2010 року на базі Сумської гімназії №1 відбувся обласний науково-практичний семінар для вчителів біології на тему: «Сучасне обладнання як засіб удосконалення навчально-виховного процессу на уроках біології», який проводили обласний методист біології Сумського ОІППО Успенська В.М. і наукові співробітники науково-дослідного сектору Сумського ОІППО Заговора В.В.  та Стіфатова І.В.

Мета семінару: Ефективне використання сучасного мультимедійного обладнання  у навчанні учнів біології з вирішенням загально дидактичних та методичних питань. Визначення місця та ролі комп ютерної техніки в загальній системі засобів навчання.

Вчитель біології Каленик І.І., учасник Всеукраїнського експерименту «Впровадження в навчально-виховний процес сучасних технічних засобів навчання з природничо-математичних і технологічних дисциплін» за пілотним проектом презентувала вчителям області з матеріальну базу сучасного кабінету біології.

При проведенні відкритих уроків вчителі біології Гудакова В.Б. та Василева Л.О. познайомили учасників семінару з методикою застосування сучасних засобів навчання, зокрема інтерактивною дошкою. Завдяки професійній майстерності вчителі цього навчального закладу використали різні форми та методи проведення уроків з використанням мультимедійного обладнання для того, щоб зробити процес шкільного навчання більш цікавим та ефективним.

З метою виявлення готовності вчителів біології до впровадження в навчально-виховний процес мультимедійних засобів навчання науковими співробітниками науково-дослідного сектору СОІППО Заговорою В.В. та Стіфатовою І.В. було проведено анкетування учасників семінару.

Учасниками семінару були розроблені та прийняті методичні рекомендації щодо використання сучасного навчального обладнання на уроках біології.

Категорія: новини | Переглядів: 864 | Додав: Anastasia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту