П`ятниця, 17.05.2024, 11:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Науково-методичний відділ Сумського ОІППО

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2010 » Грудень » 17 » Про семінар для координаторів шкільних євроклубів
16:24
Про семінар для координаторів шкільних євроклубів


16 грудня 2010 року на базі КУ Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 29 відбувся семінар для координаторів шкільних євроклубів на тему "Використання on-line проектів, що мають на меті навчати мовних аспектів і розвивати технічні та лінгвістичні навички в роботі шкільних євроклубів". Серед гостей на семінар було запрошено провідного спеціаліста УОіН Сумської ОДА Павловську Ларису Миколаївну, яка виступила з вітальним словом; представника СОМГО "Центр європейських ініціатив" Сакунову Юлію Володимирівну та наукового співробітника науково-дослідного сектору Сумського ОІППО Павленко Наталію Олексіївну. Крім того, були присутні методист Інформаційно-методичного центру Рудич Алла Євгеніївна, волонтер Центру європейських ініціатив Есмеральда Раскін та координатори шкільних євроклубів м. Суми. 

В рамках семінару координаторами ШЄК "ЄвроStar" КУ Сумської спеціалізованої школи № 29  було зроблено презентацію роботи ШЄК (Остапенко Тетяна Григорівна) та розкрито сутність on-line проектів як засобу підвищення ефективності навчального та виховного процесу (Золотавіна Олена Олександрівна). Волонтер ЦЄІ Есмеральда Раскін провела для учасників семінару майстер-клас на тему "Створення блогу on-line". Кульмінацією заходу було on-line з'єднання, за допомогою програми Skype зі школярами-членами ШЄК "ЄвроStel" Охтирської гімназії. Під час цього діалогу євроклубівці ССШ № 29 та Охтирської гімназії мали змогу презентувати себе, обмінятися досвідом роботи в євроклубі та поділитися власними досягненнями.

Таким чином, за допомогою сучасних комп'ютерних технологій можна не виходячи з кабінету подорожувати не тільки по загальноосвітнім закладам області, а й всієї України чи навіть світу.

Сподіваюсь, що ініціатива та бажання працювати не згасне ні в координаторів ні в самих учнів – членів ШЄК і ми ще не раз зможемо порадіти за ті дитячі досягнення, які вони змогли отримати за допомогою роботи ШЄК та волонтерів ЦЄІ, з якими вони співпрацюють.

 

Павленко Н.О.,

науковий співробітник

Сумського ОІППО

Категорія: новини | Переглядів: 710 | Додав: Anastasia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту